SUMMER SCHOOL

All you can learn – Projectmanagement - 2015

Wat is het?
Het concept ‘All you can learn’ is nieuw initiatief van Oppidum en biedt u of uw collega's de mogelijkheid om in een beperkte periode een groot aantal projectmanagementtrainingen te volgen. In de periode juni, juli en augustus 2014 kunt u certificaten behalen voor een groot aantal zeer bekende Projectmanagement Best Practices zoals: PRINCE2®, MSP®, MoP®, Agile PM®, MoV®, P3O®, PPS, Managing Benefits, Lean IT, Lean Six Sigma, Professional Scrum Master, Professional Scrum Product Owner, PRISM, Sustainable PRINCE2®, Sustainable Agile PM® en PRISM. Maar daarnaast is er de mogelijkheid om ervaring op te doen op de zachtere kant van Projectmanagement. In het aanbod treft u namelijk ook aan: NLP4PM, Persoonlijke Effectiviteit voor Projectmanagers en Workshops Organisatieopstellingen. Het maximum aantal deelnemers per training is 16.     
Wat kost het?
U betaalt basisbedrag van € 1500 (btw vrij) voor alle trainingen en kunt vervolgens 10 weken lang elke week één dag kiezen uit het trainingsmenu of maximaal 10 trainingsdagen in het totaal. Dat is maar € 150 per dag. Daarnaast worden er kosten voor de examens, de trainingsboeken, materialen of lunch gerekend. U betaalt alleen voor wat u afneemt. U kiest zelf of u de 10 dagen wilt besteden in een periode van 2 weken of bijvoorbeeld elke maandag een training wilt volgen gedurende 10 weken. Wilt u maar 1 cursus volgen en examen doen, dat kan ook! U betaalt dan de reguliere prijs zoals vermeld op de website van Oppidum.
Voor wie is het interessant?

Zowel voor de beginnende als voor de gevorderde projectprofessionals is het menu interessant, iedereen kan zijn eigen menu samenstellen. Hierbij twee voorbeelden:

Beginnende projectmanager: PRINCE2® Foundation en Practitioner, Agile PM® Foundation, Professional Scrum Master, Workshop Organisatie Opstellingen. De normale prijs hiervoor is € 5400, in het ‘All-you-can-learn’ concept betaalt u slechts € 2435,50 (inclusief alle examens, materialen en lunches), een besparing van zo’n 55%.
Gevorderde project- of programmamanager: MSP® Practitioner en Advanced Practitioner, Managing Benefits Foundation, MoP® Foundation, Effectief Project Management. De normale prijs hiervoor is € 5640, in het ‘All you can learn’ concept betaalt u slechts € 2625 (inclusief alle examens, materialen en lunches), een besparing van zo’n 53%. U kiest zelf uw opleidingsmenu. Als u twee cursussen of meer volgt heeft u het bedrag van de inschrijving al terugverdiend. De rest is bonus!

Wie verzorgt de trainingen?
De trainingen worden verzorgd door de ervaren trainers van Oppidum. Oppidum verzorgt al meer dan 15 jaar projectmanagement trainingen en consultancy. De trainers van Oppidum hebben een uitgebreide praktijkervaring en zijn gekwalificeerd om een groot aantal Best Practices te verzorgen. Oppidum is een door AXELOS (APMG) ‘Accredited Training Organization’. Wilt u meer weten over de inhoud van bepaalde trainingen kijk dan ook opwww.oppidum.nl/trainingen of www.apmg-international.com.
Waar worden de trainingen gehouden?

Oppidum werkt samen met La Salle University in Almere. De trainingen worden gehouden in de trainingszalen op de La Salle Almere Campus, dit is op loopafstand van Almere Centrum NS Station. De trainingen gaan altijd door bij tenminste 20 deelnemers. Indien het aantal deelnemers op de eerste trainingsdag beperkt is (bijvoorbeeld 1 of 2 deelnemers) wordt de trainingsduur teruggebracht naar één dag.

Hoe kan ik me opgeven?

U kunt zich aanmelden via het formulier via: http://oppidum.nl/trainingen/summerschool 

Hoe kan ik de kosten berekenen?
Naast de standaardprijs deelname van € 1500 (btw vrij), heeft u de keuze uit: cursusmap met oefenexamens (€ 15), cursusboeken (variabel zie menu), examenkosten (variabel zie menu), lunchpakket (€ 10 per dag), deze kosten worden belast met 21% btw.
+31 (0)6 50288086
mvanveghel@onedaymanagement.com